Haarlezen en NLP

Waarom wil ik steeds een ander kapsel of heb ik ditzelfde kapsel al jaren?
Ken je het gezegde: ‘Als je haar maar goed zit…”?

Wel of geen pony, je haarscheiding links, rechts of in het midden, een hoge of lage paardenstaart, lang, kort of geen haar: je kapsel vertelt heel veel over je persoonlijkheid.
Als je lang haar hebt en je hebt een belangrijke presentatie of afspraak, kun je een hoge paardenstaart of knot maken. Je kunt op deze manier je zelfvertrouwen een boost geven.
Ben je iemand die heel veel verandert van haarkleur en kapsel, kan dat zomaar betekenen dat je veel in je hoofd zit en nog niet precies weet welke richting jij je leven wilt geven.

In de workshop gaan we, aan de hand van wat je waarneemt aan hoofdhaar, vragen stellen of de waarneming aansluit bij de persoonlijkheid en of energie op dat moment.

Het wordt een interactieve dag, waarbij we veel bij elkaar gaan waarnemen en we gaan op de beamer kapsels van bekende mensen analyseren. Laat je verwonderen door wat je allemaal aan hoofdhaar kunt zien! Aan het eind van de dag krijg je een praktische samenvatting mee, zodat je tijdens de workshop niet hoeft te schrijven.

Voorwaarde voor deelname is dat je goed kunt luisteren en open vragen kunt stellen.

De workshop duurt 1 dag en wordt gegeven van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

Workshopdatum: 3 september 2024
Locatie: De Mattelier in Groenlo

Kosten: € 175,-

Geïnteresseerd?

Wil je contact met mij of een aanmeldformulier?

Klik hier